Firma Konsbud

Firma Konsbud beskæftiger sig med design og realisering af bygningskonstruktioner. Firmaet blev grundlagt i 2002 og er en virksomhed udelukkende med polsk kapital. Takket være mange års erfaring og tjenesteydelser af høj kvalitet anses Konsbud for at være ekspert for limtrækonstruktioner.

Til 2012 byggede selskabet 250 konstruktioner af limtræ og realiserede 450 projekter. I 2006 har Konsbud allieret sig med en af de ældste og største limtræproducenter i verden - med firma Hüttemann. Konsbud blev samtidig virksomhedens eneforhandler i Polen

Et andet vigtigt øjeblik i firmaets historie var indførelsen af en innovativ byggeteknologi for limtræhuse i HBE-system (massiv trækonstruktion) på marked i 2010.

I 2011 byggede Konsbud sine egne, moderne produktions- og kontorfaciliteter på mere end 2600 m2.

En stor succes for Konsbud var oprettelsen af Træbearbejdningscentret som er det mest moderne center i Vestpommern. Centret bruger den nyeste teknologi for træbearbejdning - en fem-akset-maskine med muligheden for at bearbejde elementer fra alle sider. Dermed er et hurtigt arbejde og 100% nøjagtighed (op til 0,1mm) med perfekt finish mulig.

Banner youtube

logo_konsbud.png

hbe_strona.png

konsbud_strona.png

cnc_strona.png

Logo innowacyjna gospodarka

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego

"Dotacje na innowacje"
Inwestujemy w waszą przyszłość.

Logo unia europejska